Palvelut taloyhtiöille

Hallituksen ja isännöitsijän apuna

Tuliko taloyhtiössänne vastaan jotakin sellaista, mihin teidän hallituksenne tai isännöitsijänne eivät ole aiemmin törmänneet? Hallitus on vastuussa taloyhtiön asioiden huolellisesta hoitamisesta, joten mietityttävissä asioissa päätöksenteon tueksi kannattaa pyytää välillä myös ulkopuolista apua, ettei tule jälkikäteen sanomista. Lainmukaan Oy:ltä saa aina pyytää tarjousta tarvittavista toimista tai lausumista. Autan esimerkiksi huoneiston hallintaanotoissa, yhtiöjärjestysasioissa, reklamaatiossa rakennuttajaa tai muuta remonttiurakoitsijaa kohtaan, lausumien antamisessa viranomaiselle ym.

 Juridiset selvitykset

Joskus päätöksentekomenettely tai vastuukysymykset tuottavat taloyhtiössä päänvaivaa. Ulkoista selvitystyö Lainmukaan Oy:lle. 

 

272,8€/tunti (sis.alv)

 Yhtiöjärjestys

Lainmukaan Oy huolehtii yhtiöjärjestysten päivityksestä.
Sis. yhtiöjärjestyksen läpikäynnin ja neuvonpidon hallituksen kanssa.

 

790€ (sis.alv)

Lausumat viranomaisille

Taloyhtiön saattaa joskus tarvita lausua esim. rakennusvalvonnalle tai tietosuojavaltuutetulle. Tämä on usein se hetki, kun juristista on eniten apua.

 

272,8€/tunti(sis.alv)

 Huoneiston hallintaanotto

Huoneiston hallintaanottoprosessi on säädelty hyvin tarkasti. Varmista juristin tuella, että prosessi tulee hoidetuksi kerralla kuntoon. 

 

272,8€/tunti (sis.alv)

Reklamaatiot rakennuttajalle

Rakennuttamisessa ja remontoinnissa kaikki ei  aina mene kuten Strömsössä. Varmista, että taloyhtiönne ei joudu virheitilanteissa maksajaksi.

 

272,8€/tunti (sis.alv)

Avustaminen riita-asioissa

Joskus taloyhtiön vastuukysymykset, päätöksenteko tai kunnossapitoasiat synnyttävät erimielisyyksiä, joihin on hyvä pyytää apua. 

 

272,8€/tunti (sis.alv)

En ollut aikaisemmin ollut tekemisissä asianajajien kanssa ja olin hieman ennakkoluuloinen kyseistä ammattikuntaa kohtaan. Kun sellaisen tarve puolison kuoltua kuitenkin tuli, niin minulle suositeltiin Päivi Riuttaa. Oli mahtavaa huomata, että sainkin avukseni ihan normaalin ihmisen, joka halusi ja osasi auttaa. Sain juuri oikeanlaista tukea ja ohjeita ongelmieni ratkaisemiseksi. Suosittelen lämpimästi!

- Asiakas, perintöasioissa avustaminen

Loading...