Yritys

Lainmukaan Oy:n asiakkaana

Asiasi on hyvässä hoidossa

Kun olet kertonut ongelman ja toimittanut pyydetyt tiedot, tarkoitus on, että sinun ei tarvitse asiaa enää tämän jälkeen murehtia tai stressata.

 

Olet voittajatiimissä

Pelaan itse salibandyä ja tiedän tarkalleen, miltä voittaminen, häviäminen ja tasapelit tuntuvat. Lakiasioissa voittavia ratkaisuja on monenlaisia, mutta häviämistä kannattaa pyrkiä välttämään.

 

Pidetään yhteyttä myös jatkossa

Oikeudellisissa toimeksiannoissa on usein kyse hyvin henkilökohtaisista asioista. Vaatii paljon luottamusta, että oman asiansa antaa toiselle kannettavaksi. Tehtäväni on olla kaiken sen luottamuksen arvoinen. 

 

Lainmukaan Oy:n toimintatavat

Jatkuvan asiakaspalautteen keräämisen tärkeys

Lakimiehestä ei ole apua, jos siihen ei uskalla ottaa yhteyttä. Muiden kokemuksista lukeminen madaltaa usein yhteydenottokynnystä, minkä vuoksi toivon kaikilta asiakkailtani aina palautteen jättämistä palveluksena muille mahdollisesti samassa tilanteessa oleville.

Taloudellisesti järkevien ratkaisujen etsiminen

Lakipalvelut ovat kalliita. Pyrin aina priorisoimaan sovinnollisten ratkaisujen löytämistä, jotta asiat saataisiin selvitettyä nopeasti ilman turhia kustannuksia.  Oma näkemykseni on, että asiakkaan kuuluu maksaa lakimiehelle ratkaisujen etsimisestä – ei riitelystä.

Aina saa ottaa yhteyttä, mutta kaikkea en hoida yksin

Pienissä toimistoissa työskennelleenä olen tottunut hoitamaan monenlaisia lakiasioita, mikä on suuri vahvuus, sillä tosielämässäkin jutuilla on liittymäkohtia moniin eri asioihin. Kaikesta saa siis aina kysyä. Jos asiasi koskee jotakin sellaista, jossa en itse ole expertti, niin ohjailen sinut sitten eteenpäin, jotta pääset varmasti parhaaseen lopputulokseen.

Tarinani yrittäjäksi

Aikanaan lukiossa en osannut päättää, hakisinko lukemaan oikeus- vai kauppatiedettä.

Koska Tampere veti puoleensa, valintakin kääntyi kauppatieteiden puoleen. Tampereella opiskelu oli kivaa, mutta aika pian kävi ilmi, että juridiikan opinnot olivat juuri niitä, jotka kiinnostivat eniten. Näin ollen hain ja pääsin vielä myös oikeustieteelliseen Helsinkiin.

Jo valmistuessani minulla kyti pieni ajatus siitä, että ainakin yrittäjänä pääsisin hyödyntämään kumpiakin opintoja täysimääräisesti. Urapolkuni vei kuitenkin ensin vakuutusyhtiöön, verohallintoon ja muutamaan asianajotoimistoon ennen kuin oman toimiston pystyttäminen tuntui oikealta ratkaisulta.

Lakitoimistoissa ja asianajotoimistoissa työ on pysynyt samanlaisena vuosikymmeniä. Itse uskon, että lakipalveluiden tarjoamisessa on vielä paljon kehittämisen varaa asiakaskokemuksen parantamiseksi. Yrittäjänä voin viedä muutosta eteenpäin kohti parempaa tulevaisuutta!

Päivi Riutta

Toimitusjohtaja, lakimies, KTM

Kaupanvahvistaja

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

 

 

”Lakimiehen työssä parasta on asiakkaiden auttaminen. Saan usein asiakkailtani kiitosta hyvästä palvelusta, mikä antaa merkityksen työlleni.

Voisinko olla sinulle avuksi?”

Loading...