Palvelut yrityksille

Yrittäjän oma juristi palveluksessa

Menestyvä liiketoiminta ja riskien hallinta vaatii monesti hyviä sopimuksia, lausuntoja viranomaisille, reklamaatioiden hoitoa ym. Isoilla yrityksillä on usein tätä varten oma lakiosasto, mutta pienille yrityksille se on kannattamatonta. Voisiko Lainmukaan Oy olla sinun yrityksesi oma lakiosasto? Jos tulee joku ongelma tai kysymys, niin voit aina olla yhteydessä. Veloitus vain käytetyn ajan mukaan tehtäväksi sovittujen toimenpiteiden osalta.

 Yrittäjäksi?

Tarvitsetko juridista konsultointia yrityksen alkuvaiheessa? Käydään halutessasi asioita läpi niin, että osaat hyödyntää niitä jatkossa itsenäisestikin.

 

220€/tunti+alv 24%

 Osakassopimus

Jos sinulla on yhtiökumppani, yhteinen osakassopimus on kaiken perusta. Kun se on kerran huolella laadittu, siihen ei tarvitse toiste enää palata.

 

590-990€+alv

Sopimusten läpikäynti

Yrityksellesi tärkeät sopimukset kannattaa käydä läpi juristin kanssa. Pitkässä juoksussa sillä voi tehdä merkittävät taloudelliset säästöt.

 

 70€/sivu +alv 

 Yrittäjän avioehto ja edunvalvontavaltuutus

Yrittäjän kannattaa olla erityisen huolellinen siinä, että lipaston laatikosta löytyvät kaikki tarpeelliset paperit, jos jotakin sattuu.

 

220€/tunti+alv 24%

Reklamaatiot ja vahingonkorvaukset

Aina kaikki ei mene kuten Strömsössä. Varmista, että yrityksesi ei joudu muiden aiheuttamien  virhetilanteiden maksajaksi.

 

220€/tunti+alv 24%

Asiointi viranomaisten suuntaan

Joskus yrittäjän on tarpeen vastata viranomaisen lausumapyyntöihin tai täyttää hakemuksia. Tämä on usein se hetki, kun juristista on eniten apua.

 

220€/tunti+alv 24%

Lainmukaan Oy on erittäin ammattitaitoinen talo. Päivi Riutta on konsultoinut meitä varhaisessa vaiheessa muunmuassa käyttöehtojen ja muiden juridisten asioiden parissa. Päivin kanssa on erittäin mukava ja helppo työskennellä. Suosittelen lämmöllä!

- Lainappi Oy, konsultointi

Loading...