Työelämä

Työntekijän lakipalvelut

Tuntuuko sinusta, että työnantajasi ei ole noudattanut kaikkia lakeja tai sinulle kuuluvaa palkkaa ei ole kaikilta osin maksettu?

Ota yhteyttä ja käydään tilanne läpi.

Minusta saat itsellesi juristin, joka esittää vaatimukset puolestasi työnantajalle ja varmistaa, että tulet kohdelluksi lain mukaan oikein.

Kuten kaikissa asioissa, ratkaisu yritetään löytää myös työnantajan kanssa ensin sovinnollisesti neuvottelemalla, jolloin kuluja aiheutuu mahdollisimman vähän. Mikäli sovinnolliseen ratkaisuun ei päästä, avustan sinua hakemaan käräjäoikeudelta tuomion vaatimusten toteuttamiseksi.

Työnantajan lakipalvelut

Tarvitsetko juridista neuvontaa työsuhteisiin liittyvissä asioissa? Tai apua työntekijän esittämiin vaatimuksiin vastaamisessa?

Toimin mielelläni oikeana kätenäsi niin, että tilanne saadaan hoidettua lain mukaan oikein.

Oikein hoidettuna haastavatkaan tilanteet eivät vahingoita mielikuvaa teistä työnantajana.

 Työelämän lakipalvelut

Työntekijällä ja työnantajalla on työelämässä paljon lainsäädännöstä ja sopimuksista tulevia oikeuksia ja velvollisuuksia. Muista huolehtia omistasi! 

 

Sain Päiviltä apua monimutkaisessa työsuhteen päättymistilanteessa. Päivi osasi kiinnittää huomiota sellaisiin seikkoihin, joita itse en osannut ajatella. Tukeuduin apuun myös uuden työsuhteen alussa työsopimuksen tiimoilta.

Ystävällinen ja asiakkaan tilanteen huomioiva palvelu!

- Asiakas, työntekijän lakipalvelut

Loading...